badabingbadaboom

fysatan vad kallt det är! kändes som att jag kom hem med sköldskador efter promenaden med hanna! fast snö, det är gött det!

jag skrattade åt jove igår när hennes jobb ringde och undrade vart hon var, och jove svarar förvånat tillbaka "vadå? ska jag jobba?".. meeen, idag fick jag igen för min skadeglädje när Mitt jobb ringde Mig! "Lollo, vart äru nånstans?" Var bara att sätta mig i bilen och köra racer! stressad, förvirrad och framförallt förvånad över att jag, JAG!, inte hade koll på detta! men efter lite spekulationer så kom vi fram till att det hade blivit fel i komunikationen. Phu.. jag som nästan började tro att jag fått alzheimers!

Nu har i varje fall Zebb fått börja gå på rehabilitering för sina höfter och sin ländrygg. min lilla nusse! det gör så ont i mitt mattehjärta att se honom bli frustrerad över att det inte går riktigt som han vill! Men hon på rehabet verkade se lovande på rehabiliteringen. detta är en vanlig åkomma hos vovvar som kommit upp i åren. Jag vet att han inte kommer bli återställd, men detta görs för att han ska få tillbaka lite muskler i bakbenen och därmed få lite mer stabilitet. man kan ju förebygga och göra så gott man kan så han får ett värdigt liv. Så Zebb fick en nästintill spa-behandling. Simmning och massage! Det var så härligt att se glädjen i hans ögon!  åååh, så skönt han tyckte det var! och på tisdag ska vi tillbaka!

Min karl är över hos en polare och hänger i gäng, så jag ska nog slänga mig i sängen nu, breda ut mig lite extra, och slå på en rulle! Imorgon ska det spenderas tid i tvättstugan, woho!

good night

8 november

undra om det är nån som ens tycker att det är ett fantastiskt tidsfördriv att läsa min blogg?
äh, allt som läggs ut på internet stannar ju där, så fatta vad kul när mina barnbarn sitter framför datorn och råkat hitta denna sida! "kolla, där är ju mormor!"  

å andra sidan kommer dom nog inte ens sitta framför en dator.. utan framför en.. mojäng! nu pratar vi inte mer om det, framtidsfrågor gör mig cp i huvudet, samma lika som med döden och slutet på universum!

på tal om döden..
har ju varit Halloween nu och allt som hör det till. var på min kära vän Bosse's 25års-galej i lördags! jädrans kul att alla som kom hade klätt ut sig, och att väldigt många faktiskt hade engagerat sig rätt bra!

själv var jag utklädd till skräcködlan Amy Winehouse. du vet, hon som sjunger. och som knaprat ett och annat piller för mycket i sitt liv och tryckt sönder istortsett alla sina vener. Även fast jag sminkade mig sådär fult med stora eye-liner streck och även fast jag tuperade upp mitt hår till en stor boll (ja, allt det håret var faktiskt mitt egna) och även fast jag hade blåmärken på armarna så näe! jag fick inte till det! jag vart snarare en söt Amy.

      


RSS 2.0