fetchnieversaauls

har haft det lite småpissigt på sistånde och nästan blivit kräknödig över allt runtikring! jag säger då det, hösten.. lättare att skylla på en årstid än på... ja vafan skulle det annars vara!?

men nu jävlar! igår inhandlades det Mivitotal Flex! rekomenderas till oss människor som blir lite sänkta på hösten t.ex. som behöver lite extra energi så att man slipper känna sig som den där nedsänkta sursuggan som bara känner sig allmänt grå och dassig och flohabbig och "fan-ta-allt-jag-gömmer-mig-under-täcket-i-ett-halvår" och där det känns som att gå ut med soporna är värsta projektet och att man hellre sätter en pistol emot tinningen. kan vara skönt att slippa det, eller? haha  

sen hade vi även en otroligt soft patt-kväll igår! jag och tjejerna, tacos, hårfärgning och ansiktsmasker! och BlondaSarah vart brunett! hohoo jag trodde aldrig att jag skulle få skåda en sådan sak i hela mitt liv!

och idag har jag varit och köpt ny mobil. min gamla fina lilla sak håller på att gå i graven så jag tyckte att det var dags! införskaffade mig en såndär touch-sak.. man vill ju inte vara helt efterbliven. jag och teknik är som pannkakor med ketchup på. så nu har jag lite att göra.. och lära mig. ska sitta och blippa med den på den 100 mils långa bilfärden jag och sebbe ska göra på torsdag, sen kommer jag förhoppningsvis att vara ett tekniskt geni! 

naa, nu ska jag tvätta av mig ansiktet och så blire solning med elly om en svängom! tjarå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0